Varför sova när man kan prata hela natten (?)

Fan vad jag är lullig, har inte dygnat på jag vet inte hur länge och det var inte ens meningen… här kommer förklaringen:

 

Som jag nämnde i förra inlägget så skulle jag på fest på Eriks landställe igår och festa gaalet med Rytmus-folket, vilket jag också gjorde såklart. Mamma skjutsade mig till Vaxholm som den snälla mamma hon är (a) Och där vid kajen stod redan alla fest människorna, bl. a. Mark blev glad av att se mig, och jag blev lite chockad att han kom ihåg mitt namn då jag bara träffat honom en gång tidigare och det var i januari hah! Vädret var helt underbart, strålande sol och inte ett moln på himlen vilket kändes bra när vi skulle åka i en liten plåtbåt till ön. Alla var jävligt taggade, vi var runt 20 galna ungdomar alla lika sugna på att supa skallen i bitar, dansa, skratta och FESTA! Eriks landställe låg helt idylliskt mitt ute i Vaxholms Skärgård. Hela stället var helt perfekt för att ha en fest på. Och inte nog med det, det fanns en bastu nere vid bryggan som vi värmde upp, för att senare under kvällen kunna ta ett uppfriskande dopp i havet, dricka kall öl och såklart basta (a)

 

Det är alltid lika roligt när man kommer till en fest där man inte känner så många och ska hälsa, säga sitt namn ja ni vet vad jag menar.. och alla vet att det är helt meningslöst att egentligen presentera sig för direkt efter man sagt ”Hej jag heter…” så har man redan glömt bort vad personen man hälsade på hette, men det är socialt och vänligt så why not? När jag hälsade på en tjej och sa vad jag hette, tror hon hette Moa menmen det är inte det väsentliga så sa hon ”Jasmine, åh äntligen får man träffa dig, jag har hört så mycket om dig!” Haha asså helt seriöst jag visste inte om jag skulle ta det positivt eller inte och kommer inte ihåg vad jag svarade men jag var i alla fall jävligt chockad hah! Ju längre kvällen gick mot natt började alla och då menar jag verkligen ALLA bli i gasen och sjöng, garvade och hade det jäkligt trevligt. Tror aldrig jag varit på en fest där jag knappt känner några men ändå känner en gemenskap med alla och där folk kommer ihåg ens namn och verkligen försöker lära känna än, det var helt underbart :D Jag, Reiddun och två andra gulliga pojkar var de första som vågade bada de andra var bara fega, och när jag väl var i vattnet så förstod jag varför kan jag säga x) Det var jättejättejättekallt eller nej nu överdriver jag väl ganska mycket, men det var inte varmt direkt och inte i bastun heller för den hade inte hunnit bli varm så ja ett big fail från vår sida. Allt eftersom kom det fler och fler in i bastun och efter bara några minuter var vi närmare 15st i en bastu för 6 personer :D LAJK ♥

 

Sen kommer vi till en liten hemlis hih jag och Linnea nakenbadade :D Det var typ galnaste feelingen ever! Så nu kan jag pricka av en sak till från min lilla ”sommar 2010 att-göra-lista”. Även fast det var fett kallt och jag tror att vi visade lite intima delar för vissa som inte borde sett så var det fett värt det!!! Wiihuue jag är så himla glad :D

Erik hade 3 regler under kvällen:

  1. Tar man sönder något så betalar man för det!
  2. Man tar inte sönder något!
  3. Festa som ALDRIG förr! ♥

Jag kan nu cirka ett dygn senare meddela att vi bröt mot regel nr.2 hehe… vi satt sönder 4-5 stolar bild bevis kommer snart, en tavla, kylskåpshandtaget och högtalarna(fast de var dåliga redan innan). Sen under natten hade tydligen någon vi vet inte vem skitit sönder en toalett HAHAHA! Helt underbart jag älskar det! Sista punkten ägde vi sönder iaf!

 

De flesta gick och ladesig runt 2-halv 3 men inte jag och Hampus haha för vi gick aldrig och lade oss. Vi satt i stället hela natten i basun med en Fanta Exotic-flaska och pratade, det var verkligen jättemysigt, gulligare kille får man ju leta efter (a) sen vid kvart över 5-halv 6 så hade solen stigit över träden och börjat lysa in i bastu fönstret. Då sa jag att vi borde städa undan alla ölburkar så att vi slapp göra lika mkt sen xD haha! När vi var klara med det så chillade vi galet, Hampus började bli trött och tänkte vila medans jag tog min kudde och la mig ute på bryggan (a) sen kom Hampus ut och gjorde mig sällskap hih. Det var verkligen så himla mysigt vi lyssnade på musik, pratade och tittade på molnen typ som om vi var tillsammans även fast vi inte hade gjort annat än att prata :)

 

Nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt skrivande, men jag kan säga att det var en riktig fet jävla incestfest, kommer ALDRIG glömma den och när jag har fest senare i sommar ska hela detta episka gänget vara med för att kunna göra en favorit i repris fast utan att ta sönder mitt hus såklart ;)


BILDER KOMMER!

♥Over and out Jasmiii♥


ö=båt

Just nu sitter jag i vardagsrummet med en varm laptop i knäet tittar på Project Runway och hör hur regnet bara öser ned på altanen samtidigt som det mullrar av åskan. Hmm.. tänk om åskan slår ut internet det vore inte så kul :o Aja om man skiter i vädret ett litet tag så är jag väldigt stolt att berätta för er att jag idag tjänat mina första slantar på jobbet! :D Av runt 1000ansökande var vi nu 9 stycken lyckliga ungdomar där på vår allra första dag, där vi skrev på kontrakt och gick igenom allt som har med jobbet att göra, nästa gång jag kommer dit får jag mina kläder och passerkort hihi. Om jag ska återkomma till regnet som fortfarande öser ned så ska jag på fetaste festen hemma hos Erik Magnusson ikväll, eller inte hemma hos honom det är i hans sommar stuga som ligger i Vaxholm på en ö. Och ö = båt. Jag är jättetaggad men grejen är bara att de enda jag kommer känna på festen är Erik och Stockman för varken Jos eller Madde kunde komma till den, så jag skulle enligt Erik när jag skrev med honom igår på msn vara 1. Snygg och 2. Openedminded ! hahaha han är så rulig han. Dock vet jag inte om jag är så jävla tagg på att åka båt i regnet när det åskar :s Fast aja det kommer bli en gaalen kväll så shit the same hihi! Så ikväll ska jag få lära mig hur Rytmus-folket festar, ryktet säger att de är vilda jävlar :D thihihi!

Detta är Erik! ←detta är Erik ♦ detta är Erik och Stockman efter lite sprit→

Bilderna är tagna från när de var hemma hos mig i vintras och då var det inte ens nära en riktig fest kan bara tänka mig hur det kommer bli ikv då alla ska sova kvar, det blir supaskrattaspydrickalitetillstruladrickadecka haha!

 

♥Over and out Jasmiii♥


SOMMARJOBB!!!

Wiiiiiiiiiihhuuuuuuee!!!!! Idag var jag på jobbintervju och vad mer kan jag säga än att moi fick jobbet! :D imorgon (idag) ska jag skriva kontrakt, få kläder och träffa alla andra "kidsen" som min chef kallade oss. Haha asså intervjun var helt klart episk, -Vad säger du om jag säger ordet "Attityd" ? Ehm... hmm... och så började jag babbla på om vad jag ansåg var attityd för mig och lite sånt, vilket tydligen gick hem :D Så nu ska jag jobba vecka 27-32, det kommer helt klart att bli jobbigt men det är det värt om jag får lön och arbetserfarenheter samt kanske helgjobb till hösten!


Detta är nu min nya arbetsplats framöver! Titta gärna förbi och säg -Hej!

Over and out Jasmiii

Den enes död den andres bröd

Stämmer verkligen det talesättet (?) i såna fall är det riktigt hemskt... jag var nämligen på begravning i Borlänge igår. Det var min pappas helt klart bästa vän i hela världen som på ett väldigt tragiskt dog, han blev bara 53år gammal. Shiit han hade nästan halva livet framför sig, tänk vad livet kan ta en drastisk vändning. Anders död fick mig att uppskatta vardagen och se allt det ljusa med livet och inte snöa in på de dåliga sakerna. Försöka se solen bakom molnen och tänka på att jag ska glömma mina bekymmer för idag för det kommer ändå komma nya i morgon. Jag ska vara glad att jag lever och har en underbar familj och en drös med underbara vänner som finns där om jag behöver hjälp, tack för att ni finns :')
Begravningen var väldigt fin och lättsam, jag tog en hel del bilder som blev riktigt bra :) så igår kväll innan jag gick till sängs gjorde jag en photoshop bild som jag tänkte ge till bl. a. hans barn. Så här blev den:

 

Ni kanske tycker att jag är hemsk som gör något sånt här men för mig är detta att sörja, jag behöver kunna göra ett avslut och detta blev mitt med denna underbara människa som hela tiden retade mig och kallade mig för sommarbarn :') Så just nu när min kropp som vanligt är fylld med blåmärken så kommer jag ALLTID tänka på dig!

Over and out Jasmiii


Nu ryker blogg-oskuldet!

Hmm vart ska jag börja.... Jo jag och min kära vän Josefin Uggla har länge pratat om att vi borde skaffa oss en blogg där vi kan skriva allt och då menar jag verkligen ALLT som vi känner för. Haha och ja om bloggens namn hade vi liiiite olika åsikter om, då främst vems namn som skulle få vara FÖRST! Jos ville att hennes namn skulle stå först för att hon i hela sitt liv fått vara sist och för att hon tyckte att det var hennes tur att få vara först, och jag tyckte det såg bäst ut med mitt namn först, menmen som den snälla, underbara, awesome och episka personen jag är låter jag min söta kompis få den lilla peppningen hon behöver hihi!

Här är vi när vi är som allra bäst, nämligen på fest!


Jag känner mig väldig priviligerad som skriver det första inlägget på denna blogg, en blogg som inom väldigt kort kommer bli fullproppad med inlägg, bilder, filmer, bus, fester, dagens outfits, festivaler, resor, skolan ja you name it! Gaaaahh jag som inte trodde att jag var tjejen som kunde skriva men haha det här va ju förfasen gaalet kul jö :D Min början blev bra nu måste jag bara komma på en bra "hejdå-kommentar" för jag tycker att det är fult att hela tiden skifta mellan olika + att denna blogg kommer skrivas av två stycken awesome tjejer så måste det vara lätt att se skillnaden på vem som skriver vad. Inte för att jag tror att det kommer bli något större problem för jag och Jos är rätt olika även fast vi inte är det ^^.

Over and out Jasmiii

RSS 2.0